Op Fort bij Vechten werken professionals, vrijwilligers en mensen met een re-integratie traject of traject met zorg indicatie samen. Door mee te doen kun je bezoekers een fijne dag bezorgen maar, net zo belangrijk, je kunt aan je eigen persoonlijke doelen en ontwikkelingsvragen werken. De begeleiding op Fort bij Vechten bestaat uit twee delen, te weten vakinhoudelijke begeleiding en individuele begeleiding.

Vakinhoudelijke begeleiding

De verschillende werkzaamheden op Fort Vechten zijn gegroepeerd in een aantal activiteiten. Elke activiteit staat onder leiding van een professional die de nodige vakkennis heeft. De werkbegeleid(st)er is jouw eerste aanspreekpunt voor vragen of wanneer je met iets zit.

Trajectbegeleiding

Naast de vakinhoudelijke begeleiding heb je een trajectbegeleid(st)er. Zij/hij regelt  jouw traject van het oriënterende gesprek tot de uitstroom op het einde van het traject. Op basis van het intake gesprek zal er een plan worden geschreven. Dit plan voer jij dan samen met de begeleiders uit. De trajectbegeleid(st)er zorgt er verder voor dat je geregeld een evaluatie krijgt om te kijken hoe de vlag er voor staat in jouw traject.  Alle administratieve en financiële zaken die met het traject te maken hebben verlopen via haar/hem. Daarnaast kun je ook altijd terecht met vragen, opmerkingen of voor ondersteuningsvragen.

Facebook: volg ons

Carrousel

Je kunt kiezen om één bepaalde activiteit of meerdere activiteiten te doen. Wanneer je nog niet goed weet wat je leuk vindt dan kun je altijd instappen in de carrousel. Je kunt dan verschillende activiteiten voor een bepaalde tijd doen en rustig kijken wat je het leukste vind om te doen. Door de carrousel krijg je meer inzicht in je kwaliteiten, je eigen competenties en vooral ………waar jij het meeste plezier in hebt!

Ook meedoen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]